Corona morgensang

Morgensang under 'Corona-ugerne'

Lydfil lavet af Aksel, Noah, Simon og Sylvester fra 9. klasse og Johannes fra 8. klasse.

Lydfil

MORGENSANG FREDAG D. 3. APRIL

Kære elever, forældre, ansatte og gode venner af skolen

Dagens morgensang byder foråret velkommen. Det er ’Anemonesangen’, der er skrevet af Sebastian til musicalen Ronja Røverdatter.
Sangen synges af Ronja i hendes møde med skoven, der er kendetegnet ved at være fascinerende og smuk, men samtidig er der farer der lurer derude. Der er ’fuglefløjt og farvespil i lysekroner’, men om natten er der ’spøgefugle, troldemænd og heksekoner’.
Historien om Ronja Røverdatter er skrevet af Astrid Lindgren i 1981. Sebastian fik 10 år senere (1991) tilladelse til at sætte fortællingen op som musical.

Den vedhæftede lydfil er lavet af Aksel, Simon, Noah og Sylvester fra 9. klasse og Johannes fra 8. klasse. Jeg stillede dem opgaven i onsdags kl. 18.00 og modtog en færdig lydfil kl. 02.18 natten til torsdag (-:
De har hver siddet derhjemme og bidraget med deres instrument, tale, sang osv. Det hele er så samlet til en skøn morgensang til jer på denne forårs-fredag.
Nyd sangen, syng med og send gode tanker til de gode elever, der gerne tager en udfordring op.
Tak, drenge!

Dagen er så fuld af anemoner
Fuglefløjt og farvespil i lysekroner
Natten fuld af farlige dæmoner