Partner med Ollerup Friskole

Partnerskab med Ollerup Friskole

Kender du en lokal virksomhed eller institution, der vil være partner med Ollerup Friskole?

Hvad vil vi med partnerskaber?

• Skabe meningsfuld læring for vores elever i et samarbejde mellem skole og lokale virksomheder, institutioner og foreninger.
  • Flytte undervisningen ud i virkeligheden – og flytte virkeligheden ind i undervisningen.
  • Motivere vores elever til at tage aktivt del i det omgivende samfund.
  • Motivere vores elever til kreativitet, selvstændighed og entreprenørskab.

Vi har indtil videre etableret partnerskaber med:

• Øster Skerninge Autovæksted
  • N. Kjær Bilcenter, Svendborg
  • Ollerup Plejecenter
  • Fyns Amtsavis
  • Svendborg Gymnastikforening, SG-Huset.
  • Murermester Lars Knigge
  • Dagli' Brugsen i Ollerup
  • Ollerup Efterskole - sang og musik
  • Gymnastikhøjskolen i Ollerup
  • Den frie Lærerskole

Se et eksempel på, hvordan en partnerskabsaftale kan se ud hér.

Hvis du er interesseret i at blive partner med Ollerup Friskole, så kontakt skoleleder Jakob Ringgaard på mail@ollerupfriskole.dk eller 62241681

"Indtil nu har vi kun oplevet at få en glad og lærelysten datter hjem, der fortæller om positive, interesserede lærere, der forstår at inddrage børnenes virkelighed i det daglige arbejde med fagene, og som tager deres nysgerrighed og interesse alvorligt"

Julie Püschl