Stillinger på OF

Ollerup Friskole søger 4 pædagoger/ pædagogmedhjælpere til vores SFO, Forårs-SFO og børnehaveklasse i perioden 24/3-25/6.

Ollerup Friskole søger pr. 24/3-2021 fire pædagoger til Forårs-SFO, SFO og børnehaveklasse på Ollerup Friskole. De fire stillinger er:

• 1 Pædagog/medhjælper i børnehaveklassen på 22, 75 timer sammen med vores erfarne børnehaveklasseleder. Arbejdstid: 8-12.15 hver dag + møde torsdag eftermiddag.
  • 2 Pædagoger/medhjælpere i Forårs-SFO på hh. 22,5 og 22 timer. Arbejdstid: primært eftermiddage + onsdag formiddag.
  • 1 Pædagog/medhjælper i SFO på 19,25 timer. Arbejdstid: primært eftermiddage.

Alle 4 stillinger er tidsbegrænsede.

Vi forventer personer, der

• vil indgå aktivt i det pædagogiske arbejde med gode idéer og lyst til samvær med børn.
  • har lyst til udeliv og kan/vil igangsætte forskellige udendørsaktiviteter og -lege for børnene.
  • møder børnene på en tydelig og positiv måde og er i stand til at etablere positive relationer til børnene.

Vi kan tilbyde:

• fire spændende stillinger.
  • en arbejdsplads med gode traditioner og plads til nytænkning.
  • rig mulighed for udeliv på vores gode udearealer med plads til mange forskelligartede aktiviteter.

Både pædagoger, lærere og ufaglærte kan komme i betragtning til stillingen, men vi vægter personer, der er pædagogisk velfunderede.

Løn- og ansættelse i henhold til gældende overenskomst.

Informationer om skole og SFO kan findes på skolens hjemmeside www.ollerupfriskole.dk. Eventuelle spørgsmål kan rettes til SFO-leder Karin Plagborg på kp@ollerupfriskole.dk eller til skoleleder Jakob Ringgaard på mail@ollerupfriskole.dk

Ansøgning med bilag mailes i en samlet pdf-fil til

ollerupfriskolejob@gmail.com senest torsdag d. 25. februar kl. 12.00.

Jobsamtale vil blive afholdt i uge 9. Hvis du ikke har hørt fra os inden 10. marts, er du ikke kommet i betragtning til stillingerne.